Доверете се на професионалистите на Дом Балчик

Публикувано от admindesign admindesign
Категория:

Много хора вярват, че живота е едно непрестанно пътуване. От началото е бавно и спокойно, но към края всичко се превърта като филмова лента. Но едно е сигурно – семейството е най-важното нещо!

Точно и заради това ние създадохме Дом за стари хора Балчик! Защото нашето призвание е да се грижим за нуждаещите се. И знаем колко е трудно да помагаш на тежко болен пациент по пътя му на възстановяването.А понякога малко специализирана помощ би свършила чудеса!

В тази статия ще Ви представим концепцията на Дом Балчик и ще Ви дадем три причини да поверите своите възрастни близки на нашата грижа.

Както вече споменахме и в нашия сайт, понякога нуждите на близките ни не съответстват с това, което разполагаме у дома. Точно затова и в Дом Балчик сме се постарали да създадем среда, максимално близка до домашната. Стаите са модерно обзаведени. И имаме различни опции за настаняване – единична или двойна стая. Освен това предлагаме и временно наставяне за определен период.

Каква е разликата?

Дом Балчик разполага с екип от професионалисти. Болногледачи, медицински сестри, санитари. Това е и основната разлика от това Вие сами да се грижите за близките си. При спешен случай, ние разполагаме с квалифициран персонал, които може да окаже нужната помощ.

Няма нужда постоянно да се разкарвате, за да проверите дали близките Ви са си взели лекарствата. Ние имаме отговорни медицински лица на разположение 24 часа. Така те могат да проследят спазването на лечението.

При нас възрастните хора имат възможност да общуват, да се забавляват в една непринудена и комфортна среда.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да сте научили малко повече за нас. При нужда от помощ не се колебайте да ни потърсите на телефон: 0892 410 430.

Вашият коментар

20 − three =