КАКВО ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИМ?

Удобства – удобствата в дома са свързани с благоприятното разположение на базата ( морски климат ), добре подреден парк с алеи, пейки и чадъри, кътове с маси и столове за отдих, забавление и срещи с близки. Предлагат се добре оборудваните стаи ( леглa, ТВ, шкаф, гардероб, рафтове за лични вещи, самостоятелен санитарен възел, тераса с изглед към горски парк , масичка , столове ), оборудвано общо помещение за сбирки и игри на шах, табла и т.н, общо широко партерно помещение с библиотека и свободен достъп до нея, две трапезарии и собствен паркинг.

Медицински услуги – при необходимост – изготвяне на кардиограми, измерване на кръвно налягане, температура, кръвна захар, сатурация, преглед от психолог и извършване на физиотерапия.

Удобства в дом за стари хора Балчик
Грижа в Дом за стари хора Балчик
Общо помещение в дом Балчик
Място за почивка в дом Балчик
Лекарски кабинет Дома Балчик
Място за релакс в дом за стари хора Балчик
Коридор в дом за стари хора Балчик
Стая за хранене в дом Балчик
морски климат

Удобствата в дома са свързани с благоприятното разположение на базата.

добре оборудваните стаи

Легла, ТВ, шкаф, гардероб, рафтове за лични вещи, самостоятелен санитарен възел.

Други удобства

Тераса с изглед към горски парк, масичка, столове, библиотека и свободен достъп до нея, две трапезарии и собствен паркинг.

Оповестяване

Всеки пациент може да повика дежурна санитарка като натисне бутон, намиращ се до леглото, който предизвиква звънене на часовника на ръката на санитарката и показва от коя стая е повикването.

 

Оборудвано общо помещение

Оборудвано общо помещение за сбирки и игри на шах, табла и т.н, общо широко партерно помещение.