10 души са настанени в Дом Балчик

Дом Балчик – една идея, превърнала се в реалност! Още от създаването си, нашия дом успя да сформира силен екип от висококвалифицирани кадри. Заедно ние успяхме да създадем едно място, където всеки възрастен човек да получи не само разбиране и съпричастност, но и добро и качествено обслужване. Именно това е мисията на Дом Балчик – да предоставя на всеки от нашите пациенти всичко, от което се нуждае.

Затова сме щастливи да Ви споделим, че към нашето ново семейство се присъединиха 10 души.

Да, точно така – ние сме едно голямо семейство, подкрепящо се във всеки един момент от живота!

Точно това ни различава от останалите частни и държавни домове в България. Ние залагаме на комплексното обслужване – осигуряването на приятна обстановка, близка до семейната. Както и на емоционална подкрепа и оказването на професионална психологична помощ, при нужда.

Докато в повечето държавни и частни домове, възрастните хора се чувстват като гости в чужд дом.Обгрижвани за най-необходимите неща, но все пак чужди – неможещи да се приспособят към новата обстановка.

А и не бива да забравяме, че с напредването на възрастна, все повече хора се разболяват от Ауцхаймер или деменция. Това допълнително утежнява тяхното обгрижване. И необходимостта от специализирана помощ се засилва.

С това ще приключим тази статия. Благодарим на всички хора, които повериха близките си на нашите други. Ако и Вие искате да разберете какви са условията за настаняване при нас, не се колебайте да ни потърсите на телефон: 0892 410 430.